JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop

JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop

JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop
JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop

JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop

Geplaatst op 26-3-2019 door Jeroen van den Berg
JB Feestartikelen  heeft een nieuwe website,  de startpagina voor een geslaagd  feest. De shop is compleet nieuw en nu ook geschikt voor gebruik op je tablet,  smartphone en zelfs voor  je smartwatch. Natuurlijk hebben we ook goed geluisterd naar gebruikers en hun tips verwerkt in de site. Hierdoor is JB Feestartikelen gebruiksvriendelijk geworden.

Abraham Feestartikelen

Op JB Feestartikelen vind je een ruim assortiment met Abraham artikelen. Van Abraham gevel vlaggen tot aan een Abraham aankleedpop.  Je kan het zo gek niet verzinnen je vindt het in onze shop.

Sarah Feestartikelen

Natuurlijk hebben we ook de Sarah artikelen in huis.  Wordt je vrouw 50 jaar of je beste vriendin, je buurvrouw, je collega? Speciaal voor deze bijzondere leeftijd hebben wij de leukste Sarah decoratie beschikbaar. Van vlaglijnen tot vulpoppen om zelf een Sarah te maken. En van slingers tot ballonnen.

Geboorte Slingers en Ballonnen

Een jongen of meisje geboren? Dan wil je natuurlijk het huis versieren. Voor alle kersverse ouders hebben we een groot assortiment met geboorte decoratie. Natuurlijk ook leuk voor de opa’s en oma’s om te bestellen.

Schmink Artikelen

Mocht je opzoek zijn naar schmink voor jouw evenement, dan ben je bij ons het juiste adres. Wij verkopen potjes schmink op waterbasis in alle kleuren. Liever een pallet met verschillende kleuren schmink of zelfs een koffer vol met schmink ook deze zijn bij ons verkrijgbaar. Naast de schmink verkopen wij ook schminkpenselen en schminksponsjes zodat je de schmink netjes aan kan brengen op het gezicht. Bekijk snel alle kleuren schmink, penselen en overigeschmink benodigdheden die wij aanbieden.

Bingo Artikelen

Waar haal je toch je bingo kaarten en bingo stiften vandaan? Vanaf nu kan je die vraag heel makkelijk beantwoorden bij de Bingo specialist JB Feestartiklen.
 
feestartikelen, schmink, bingo artikelen, abraham artikelen, sarah artikelen, geboorte artikelen

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
JB Feestartikelen lanceert nieuwe webshop
JB Feestartikelen  heeft een nieuwe website de leukste Feestartikelen....